Over Ons


Een voorproefje van Frankrijk in Amsterdam!

Bij Brioche geloven we dat het leven te kort is om de verleiding van versgebakken lekkernijen te weerstaan. Opgericht door Loïc en Erwin, twee gepassioneerde Fransen die de drukke straten van Parijs achter zich lieten om de hartverwarmende smaken van Frankrijk naar de betoverende stad Amsterdam te brengen.

Ons briocheavontuur:

Bakken is meer dan een beroep voor ons; het is een kunst die doordrenkt is van liefde en traditie. Geïnspireerd door de onweerstaanbare charme van brioche – een typische Franse specialiteit – begonnen we aan deze reis om onze liefde voor deze heerlijke traktatie met de wereld te delen. Onze visie was simpel: een plek creëren waar elke hap van onze creaties je meevoert naar Frankrijk.

Verder dan brioche:

Hoewel brioche onze ster is, laten we het daar niet bij. Onze liefde voor zuurdesembrood en onze bewondering voor Franse klassiekers zoals croissants en pain au chocolat hebben ook een thuis gevonden in onze bakkerij. We nodigen je uit om ons gevarieerde menu te ontdekken, waar elke creatie met evenveel passie en expertise wordt gemaakt.

onze waarden

De met zorg ontwikkelde recepten worden met de hand gemaakt met alleen de beste ingrediënten.

We wilden dat onze degen tegelijkertijd lekker, zacht en knapperig zouden zijn, maar we hebben ook veel zorg besteed aan de presentatie, zodat alles niet alleen lekker maar ook mooi is om naar te kijken.

Bij brioche wilden we ons project opbouwen rond waarden die belangrijk voor ons zijn. Een strak verpakt assortiment ambachtelijke Franse bakkerijproducten van topkwaliteit, zowel zoet als hartig, 100% in huis gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

Het assortiment is scherp geprijsd om de brioche-ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Brioche verwelkomt je in een aangename, gezellige en verzorgde omgeving om je de beste omstandigheden te bieden voor de beste ervaring ooit!

plaats een vooruitbestelling

Voor een verjaardag, een speciale gebeurtenis of gewoon om jezelf te trakteren op een heerlijke lekkernij, kun je een speciale bestelling plaatsen.

Authenticiteit en kwaliteit:

Bij Brioche is authenticiteit onze hoeksteen. Onze ingrediënten worden zorgvuldig ingekocht om de hoogste kwaliteit en de meest authentieke smaken te garanderen. Van het fijnste meel tot de verste eieren, elk element in onze recepten wordt gekozen met nauwgezette aandacht voor detail. Onze toewijding aan authenticiteit is wat ons onderscheidt, zodat je bij elke hap de echte smaak van Frankrijk proeft.

Een liefdesverhaal met brioche.

Voor ons is brioche meer dan gewoon een gebakken goedje; het staat voor warmte, comfort en geluk. Als kind waren we betoverd door de geur van versgebakken brioche die door de keukens van onze familie zweefde. Vandaag de dag streven we ernaar om diezelfde magie te creëren in elke hap die onze ovens verlaat.

Over Ons

Bij brioche. zijn we gepassioneerd door de kunst van boulangerie.

Onze reis begon met een diepe liefde voor Franse savoir faire en de wens om de authentieke smaken naar Amsterdam te brengen. Elke dag maken onze getalenteerde bakkers onze brioches ambachtelijk met behulp van traditionele technieken en de beste ingrediënten.

We zijn er trots op dat we je een voorproefje van uitmuntendheid bieden, zodat elke hap van onze luchtige brioches een moment van pure gelukzaligheid is. Stap binnen in onze boulangerie en ontdek de perfecte mix van traditie, smaak en warmte.

Over onze
Chef

Onze chef bakt met passie heerlijke brioche volgens authentiek Frans recept. Bezoek onze website voor een voorproefje van onze hemelse lekkernijen!

Onze klanten houden van wat we doen en hun vriendelijke woorden inspireren ons elke dag. Lees wat ze te zeggen hebben over hun ervaringen bij brioche. Van de betoverende aroma’s die je bij de deur begroeten tot de onvergetelijke smaken die in je mond blijven hangen, onze klanten zijn verrukt over de magie die we creëren.

Hun getuigenissen weerspiegelen de toewijding en passie die we in elke brioche die we bakken stoppen. Sluit je aan bij het koor van tevreden klanten en begin samen met ons aan je eigen culinaire avontuur.

brioche.
in the Press

Het Parool

Brioche in West dient je broodje op alsof het een Louis Vuittontas is

Add a Title

Add a brief description to your card.

Add link
Add a Title

Add a brief description to your card.

Add link